På den vackra ön Öland, som tillhör Sverige ligger Böda sand camping. Precis intill havet får man uppleva denna otroligt mysiga camping. På campingen kan man bo i både stuga, husvagn, husbil, samt tält. Det finns ett brett utbud av stugor och dessutom kan man välja att hyra en stuga precis vid stranden. Böda sand camping erbjuder stugor med uppåt åtta bäddar så om man vill bo här med hela familjen så får alla lätt plats i deras större stugor. Om man hellre vill komma med husvagn eller husbil går givetvis det också bra. Det finns många uppställningsplatser med elstolpar för att man ska få en optimal husvagns – och/eller husbilssemester. Om man hade tänkt tälta så finns det platser utsedda även till det. Tältplatserna är också utrustade med elstolpar för att man ska kunna bo bekvämt och ha tillgång till el även om man tältar. Böda sand camping är en mycket populär resort och många kommer hit för att campa och njuta av Ölands exotiska landskap. Förutom vita sandstränder och Östersjöns svalkande vatten finns det mycket att uppleva på Öland. Hyr en stuga eller slå dig ro med husvagnen på Böda sand camping och ta del av Ölands vackra vyer och natur.

Villavagnar

Förutom stugor, tältplatser, husvagns och – husbilsplatser så erbjuder Böda även villavagnar. Villavagnarna är uppåt 36 kvadratmeter stora och det finnas alltså gott om plats om man är fler än en person. Här kan man alltså bo nära havet i en liten mysig villa på semestern och njuta av den vackra vita sandstranden, och varför inte ta ett dopp emellanåt. Villavagnarna är utrustade med allt man behöver, så som möblemang, köksutrustning, dusch och toa, kylskåp och mikro, sovrum, samt en möblerad altan. Allt för att man ska få den optimala vistelsen och så att man har möjlighet att stanna under en längre period. Den största villavagnen som är 36 kvadratmeter stor, är dessutom utrustad med tre sovrum och sex bäddar, vilket innebär att hela familjen får plats. Det finns även de villavagnar som är något mindre och är utrustade med 4+2 bäddar, men i övrigt är vagnen utrustad likadant som de större villavagnarna.

Mat på Böda Sand Camping

Alla måste äta och på Böda sand camping erbjuds många restauranger och kiosker, samt godiskiosker och glassbarer. Det finns också ett bageri som erbjuder nybakta frallor varje dag. Om man vill äta med havsutsikt så ska man välja en restaurang som heter ”Böda Beach Club”. Här får man njuta av den underbara havsutsikten och njuta av en god måltid. Ibland håller de även olika event på restaurangen som man också kan ta del av. Det finns också andra restauranger på Böda sand camping. Om man föredrar pizza så har dem en pizzarestaurang som heter ”Centro”. Det finns även ett så kallat ”food market”. Där kan man också hitta olika sorters mat och maträtter. Det finns alltså en salig blandning av restauranger, caféer och kiosker som man kan välja mellan, som passar allas behov och önskemål. Att köpa en glass på glassbaren och sätta sig på stranden med utsikt över havet kan inte bli ett bättre avslut på en härlig sommardag.

Similar Posts