Om oss

Välkommen till Ölandsleden – din ultimata guide till aktiviteter och resor på Öland! Vi är en entusiastisk grupp av resenärer och upptäcktsresande som älskar att utforska allt som Öland har att erbjuda. Vårt mål är att dela med oss av vår passion för denna fantastiska plats och hjälpa dig att planera den perfekta resan.

På vår blogg hittar du massor av inspiration för din nästa resa till Öland. Oavsett om du vill uppleva naturens skönhet, besöka historiska platser eller bara njuta av en avkopplande semester, har vi något för alla. Vi delar våra egna upplevelser och tips om de bästa sevärdheterna, aktiviteterna och boendemöjligheterna på Öland.

Vi vill att vår blogg ska vara en användbar resurs för dig när du planerar din resa. Vi ger dig praktiska tips och råd om allt från biluthyrning och transporter till mat och dryck, och vi hjälper dig att hitta de bästa lokalguiderna och evenemangen på ön.

Så om du planerar en resa till Öland eller bara är intresserad av att lära dig mer om denna fantastiska plats, har du kommit till rätt ställe. Vi är alltid här för att hjälpa till och svara på alla dina frågor. Tack för att du besöker Ölandsleden och vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt livs resa på Öland.